KÖR EDİLEN 15.000 OSMANLI ASKERİ


Osmanli'yi arkadan vuran Araplarin (tam belirtmek gerekirse Filistinlilerin) is birligi yaptigi Ingilizler, bakin bizim mehmetcigimize ne yapmis! Bu kor edilen 15.000 ! askerin sorumlusu Ingilizler kadar Araplardir da cunku Araplarin yardimi ile mehmetcik yakalanmistir!


1915-1916 yillari arasindaki Canakkale Savasi'nda binlerce mehmetcigimizi sehit, gazi, sakat, topal, kör birakan, 1916'dan sonra'da buna devam eden ingilizlerle is birligi yapan Araplarin isyani 1916-1918 yillari arasinda olmustur.

Nefes almadan arka arkaya savasmak zorunda kalan sefil ve harap dusmus Osmanli Imparatorlugu, hem I. Dunya Savasi'ni merkezi guclere karsi savasmakla mesgul idi hem de yuzyillar boyunca bagrina bastigi ve kendisini beklenmedigi bir sekilde arkadan vuran Araplar ile.

Bugun Filistinlilerin bayragimiz diye salladigi bayragi, Arap isyani oncesi Ingiliz siyaset adami Sir Mark Sykes cizmistir...ondan sonraki Arap ulkeleride bu bayraktan esinlenerek kendi bayraklarini cizmistir. Sir Mark Sykes'in Araplarin ellerine bayrak vermesinin sebebi Araplarin Arap damarlarini kapartmak idi.

Share this article :

Yorum Gönder

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. TÜRK BOYU - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger